Tidskriften POP revisited

Tidningen Pop blir blogg

[POP #6:2] Fyra medarbetare POP #6:2

Lisa Carver nr206LISA CARVER är journalist, rocksångerska i Suckdog och ensamstående mamma. Hon bor med sonen Wolfgang i den lilla staden Dover i New Hampshire där hon gör sitt fanzine Rollerderby, spelar bingo och åker rullskridskor. Lisa skriver regelbundet i amerikanska Index, Marie Claire och i nättidningen http://www.nervemag.com. Hon har också gett ut boken »Dancing Queen« [Owl Books] om hur det var att växa upp i en sunkig amerikansk småstad.

Anna Hellsten nr206ANNA HELLSTEN har velat intervjua R Kelly rätt länge nu. Men hon har fortfarande inte fått en date med Amerikas störste soulsångare och loverboy. I det här numret skriver hon om Kellys och Sparkles briljanta singel »Be Careful« och får ur sig sin kanske souligaste text någonsin. Anna letar annars fina saker till sin bostadsrätt vid Hornstull i Stockholm, tackas på Jephté Guillaumes debutalbum »Voyage of Dreams« och ska skriva en barnbok med kompisen Moa.

Jonas Banker nr206JONAS BANKER har för tredje gången illustrerat »Bra för att vara svenskt«-sidan i POP. Han är utbildad vid Konstfack samt designskolan Otis i Los Angeles och är annars kanske mest känd för sina tjusigt tecknade omslag för tidningen Filmpremiär. Jonas har anlitats av alla från Viking Line och Scan till Motorola och Süddeutsche Zeitung. Under hösten letar han jobb i Tokyo.

Pietro Maglio nr206PIETRO MAGLIO är VD på förlaget Bonnier Stockholm, redaktionschef på POP och ansvarig utgivare för Bibel. »Vi gör världens bästa musiktidning just nu. Volym 2 är så cool.« Själv läser Pietro helst The New Yorker, Record Collector och Asterix & Obelix. Han utövar ingen sport men går gärna till kiropraktorn och om han mot förmodan skulle hinna ta semester i höst åker han till Bahrein. Pietro är övertygad om att Bob Log III inte bara är rockens framtid utan även att hans aptass är äkta.

Annonser

Filed under: POP vol 2 #6, , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: